Резултати

еНаука >  Резултати >  Antifungal activity of the onion (Allium cepa L.) essential oil on the growth of fungi isolated from food
Назив: Antifungal activity of the onion (Allium cepa L.) essential oil on the growth of fungi isolated from food
Аутори: Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Mojović, Ljiljana  ; Pejin, Jelena  ; Gvozdanović-Varga, Jelica  
Година: 2013
Публикација: 3rd International conference „Sustainable postharvest and food technologies“-INOPTEP 2013 and 25th National conference „Processing and energy in agriculture“ - PTEP 2013
Издавач: National society of processing and energy in agriculture, Novi Sad, Vrnjačka banja, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-267-7
Колација: str. 92-97
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333633
URL: http://www.flandersfood.com/sites/default/files/ct_event/12/12/17/1st%20information%20INOPTEP%202013.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.