Резултати
еНаука >
Резултати >
Textural and colour changes through the one year Storage of dry fermented sremska sausage Manufactured with different pork fat levels
| Назив: | Textural and colour changes through the one year Storage of dry fermented sremska sausage Manufactured with different pork fat levels | Аутори: | Stanišić, Nikola |
Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings of the Second International Symposium of Veterinary Medicine | Издавач: | Scientific institute of veterinary medicine of Serbia i Scientific veterinary institute „Novi Sad“, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-81761-55-7 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 283-290 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334060 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.