Резултати

еНаука >  Резултати >  USE OF LEFTOVER BREAD AND OTHER BAKERY PRODUCTS REMAINED IN PRODUCTION AND RETAIL
Назив: USE OF LEFTOVER BREAD AND OTHER BAKERY PRODUCTS REMAINED IN PRODUCTION AND RETAIL
Аутори: Psodorov, Đorđe ; Nježić, Zvonko  ; Filipović, Jelena  ; Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Plavšić, Dragana  
Година: 2013
Публикација: 7.International Congress "Flour-Bread "13"
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Издавач: Faculty of food technology Osijek, Opatija,Croatia, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 43-43
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334166
URL: http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.