Резултати
еНаука >
Резултати >
USE OF LEFTOVER BREAD AND OTHER BAKERY PRODUCTS REMAINED IN PRODUCTION AND RETAIL
| Назив: | USE OF LEFTOVER BREAD AND OTHER BAKERY PRODUCTS REMAINED IN PRODUCTION AND RETAIL | Аутори: | Psodorov, Đorđe |
Година: | 2013 | Публикација: | 7.International Congress "Flour-Bread "13" | ISSN: | 1848-2554![]() Претражи идентификатор |
Издавач: | Faculty of food technology Osijek, Opatija,Croatia, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 43-43 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334166 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
