Резултати

еНаука >  Резултати >  Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Назив: Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Остали називи: Phenolic profile and antioxidant properties of fruit wines and their influence on enzymatic systems in vitro
Аутори: Čakar, Uroš  
Ментор: Đorđević, Brižita  
Остала ауторства: Petrović, Aleksandar  ; Stanković, Ivan  
Година: 2020
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 16103945
URI: http://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22519/bdef:Content/download
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3703
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7589
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=16103945
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334469
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца