Резултати
еНаука >
Резултати >
Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Назив: | Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro | Остали називи: | Phenolic profile and antioxidant properties of fruit wines and their influence on enzymatic systems in vitro | Аутори: | Čakar, Uroš | Ментор: | Đorđević, Brižita | Остала ауторства: | Petrović, Aleksandar ; Stanković, Ivan | Година: | 2020 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 16103945 | URI: | http://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22519/bdef:Content/download https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3703 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433 http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7589 http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=16103945 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334469 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |