Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Naziv: Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Ostali nazivi: Phenolic profile and antioxidant properties of fruit wines and their influence on enzymatic systems in vitro
Autori: Čakar, Uroš  
Mentor: Đorđević, Brižita  
Ostala autorstva: Petrović, Aleksandar  ; Stanković, Ivan  
Godina: 2020
Publikacija: Универзитет у Београду
Izdavač: Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет
Tip rezultata: Doktorska disertacija
VBS COBISS: 16103945
URI: http://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22519/bdef:Content/download
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3703
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7589
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=16103945
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334469
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca