Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Naziv: | Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro | Ostali nazivi: | Phenolic profile and antioxidant properties of fruit wines and their influence on enzymatic systems in vitro | Autori: | Čakar, Uroš ![]() ![]() |
Mentor: | Đorđević, Brižita ![]() ![]() |
Ostala autorstva: | Petrović, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2020 | Publikacija: | Универзитет у Београду | Izdavač: | Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет | Tip rezultata: | Doktorska disertacija | VBS COBISS: | 16103945 | URI: | http://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22519/bdef:Content/download https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3703 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433 http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7589 http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=16103945 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334469 |
M-kategorija: | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |