Results
eNauka >
Results >
Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Title: | Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro | Other Titles: | Phenolic profile and antioxidant properties of fruit wines and their influence on enzymatic systems in vitro | Authors: | Čakar, Uroš | Supervisor: | Đorđević, Brižita | Other contributors: | Petrović, Aleksandar ; Stanković, Ivan | Issue Date: | 2020 | Publication: | Универзитет у Београду | Publisher: | Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет | Type: | Doctoral theses | VBS COBISS: | 16103945 | URI: | http://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22519/bdef:Content/download https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3703 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433 http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7589 http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=16103945 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334469 |
M-category: | 70M70 |