Results

eNauka >  Results >  Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Title: Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Other Titles: Phenolic profile and antioxidant properties of fruit wines and their influence on enzymatic systems in vitro
Authors: Čakar, Uroš  
Supervisor: Đorđević, Brižita  
Other contributors: Petrović, Aleksandar  ; Stanković, Ivan  
Issue Date: 2020
Publication: Универзитет у Београду
Publisher: Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет
Type: Doctoral theses
VBS COBISS: 16103945
URI: http://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22519/bdef:Content/download
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3703
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7589
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=16103945
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334469
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License