Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of time, temperature and inoculum size on the penetration of Salmonella Enteritidis trough egg shell
Назив: Effect of time, temperature and inoculum size on the penetration of Salmonella Enteritidis trough egg shell
Аутори: Čabarkapa, Ivana  ; Lević, Jovanka  ; Kokić, Bojana  ; Plavšić, Dragana  ; Varga, Ana  ; Suvajdžić, Ljiljana 
Година: 2014
Публикација: II International Congress “Food Technology, Quality and Safety”
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad, Serbia, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 124-124
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/335141
URL: http://www.fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20_Food%20Technology,%20Quality%20and%20Safety_%20ABSTRACT%20BOOK.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.