Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of time, temperature and inoculum size on the penetration of Salmonella Enteritidis trough egg shell
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of time, temperature and inoculum size on the penetration of Salmonella Enteritidis trough egg shell | Аутори: | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress “Food Technology, Quality and Safety” | Издавач: | Institute of Food Technology, Novi Sad, Serbia, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-041-4![]() ![]() |
Колација: | str. 124-124 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/335141 | URL: | http://www.fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20_Food%20Technology,%20Quality%20and%20Safety_%20ABSTRACT%20BOOK.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.