Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of layering margarine with reduced fat content on puff pastry quality
Назив: Influence of layering margarine with reduced fat content on puff pastry quality
Аутори: Šoronja-Simović, Dragana M.  ; Pajin, Biljana S.  ; Šereš, Zita I.  ; Dokić, Ljubica P.  ; Nikolić, Ivana R.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Zahorec, Jana J.  
Година: 2015
Публикација: 8th International Congress FLOU-BREAD `15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Издавач: Josip Juraj Strossmayer, University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, ICC, Croatian Food Agency, Osijek, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 48-48
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/337176
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.