Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of layering margarine with reduced fat content on puff pastry quality
Назив: | Influence of layering margarine with reduced fat content on puff pastry quality | Аутори: | Šoronja-Simović, Dragana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | 8th International Congress FLOU-BREAD `15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists | ISSN: | 1848-2554![]() ![]() |
Издавач: | Josip Juraj Strossmayer, University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, ICC, Croatian Food Agency, Osijek, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 48-48 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/337176 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.