Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory and microbiological properties of yoghurt enriched with honey and whey protein concentrate
Назив: | Sensory and microbiological properties of yoghurt enriched with honey and whey protein concentrate | Аутори: | Milka Stijepić; Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Joint Events: 2nd CEFSER (Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risks) Workshop “Persistent organic pollutants in food and environment“, 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology, BIOXEN seminar “Novel approaches for environmen | Издавач: | Tehnološki fakultet u Novom Sadu, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80995-94-6![]() ![]() |
Колација: | str. 136-141 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/340117 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.