Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of immobilization of probiotics cells in production of functional fermented whey beverages
Назив: Application of immobilization of probiotics cells in production of functional fermented whey beverages
Аутори: Obradović, Nataša S.  ; Krunić, Tanja  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Rakin, Marko P.  ; Bugarski, Branko M.  
Година: 2014
Публикација: 7th Central European Congress on Food - CEFood
Издавач: European Federation of Food Science and Technology; International Union of Food Science and Technology, Ohrid, Macedonia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-05-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 219-219
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342289
URL: http://www.keyevent.org/tabs/view/d0865b2d0b664f18675a447100083cad
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.