Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of immobilization of probiotics cells in production of functional fermented whey beverages
Назив: | Application of immobilization of probiotics cells in production of functional fermented whey beverages | Аутори: | Obradović, Nataša S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 7th Central European Congress on Food - CEFood | Издавач: | European Federation of Food Science and Technology; International Union of Food Science and Technology, Ohrid, Macedonia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-4565-05-5![]() ![]() |
Колација: | str. 219-219 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342289 | URL: | http://www.keyevent.org/tabs/view/d0865b2d0b664f18675a447100083cad | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.