Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemometric approach to characterization of flour mill streams: Chemical and rheological properties
Назив: Chemometric approach to characterization of flour mill streams: Chemical and rheological properties
Остали називи: -
Аутори: Pojić, Milica  ; Spasojević, Nebojša; Atlas, Mirko
Година: 2014
Публикација: Food and Bioprocess Technology
ISSN: 1935-5130 Food and Bioprocess Technology Претражи идентификатор
Издавач: Springer Verlag
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 7 br. 5 str. 1298-1309
DOI: 10.1007/s11947-013-1133-5
WoS-ID: 000334182800007
Scopus-ID: 2-s2.0-84897916880
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/18
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/344617
Пројекат: Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

19
SCOPUSTM
10
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.