Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Chemometric approach to characterization of flour mill streams: Chemical and rheological properties
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Chemometric approach to characterization of flour mill streams: Chemical and rheological properties | Ostali nazivi: | - | Autori: | Pojić, Milica ![]() ![]() |
Godina: | 2014 | Publikacija: | Food and Bioprocess Technology | ISSN: | 1935-5130![]() ![]() |
Izdavač: | Springer Verlag | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 7 br. 5 str. 1298-1309 | DOI: | 10.1007/s11947-013-1133-5 | WoS-ID: | 000334182800007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84897916880 | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/18 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/344617 |
Projekat: | Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије | Izvor metapodataka: | Migracija | M-kategorija: | 21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.