Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Chemometric approach to characterization of flour mill streams: Chemical and rheological properties
Naziv: Chemometric approach to characterization of flour mill streams: Chemical and rheological properties
Ostali nazivi: -
Autori: Pojić, Milica  ; Spasojević, Nebojša; Atlas, Mirko
Godina: 2014
Publikacija: Food and Bioprocess Technology
ISSN: 1935-5130 Food and Bioprocess Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Springer Verlag
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 7 br. 5 str. 1298-1309
DOI: 10.1007/s11947-013-1133-5
WoS-ID: 000334182800007
Scopus-ID: 2-s2.0-84897916880
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/18
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/344617
Projekat: Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

19
SCOPUSTM
10
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.