Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different concentrations of glycerol and guar xanthan on properties of pumpkin oil cake-zein bi-layer film
Назив: Influence of different concentrations of glycerol and guar xanthan on properties of pumpkin oil cake-zein bi-layer film
Аутори: Bulut, Sandra  ; Lazić, Vera ; Popović, Senka  ; Hromiš, Nevena  ; Šuput, Danijela  
Година: 2017
Публикација: Ratarstvo i povrtarstvo
ISSN: 1821-3944 Ratarstvo i povrtarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 1 str. 19-24
DOI: 10.5937/ratpov54-11947
VBS COBISS: 57143817
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/57143817#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/345031
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.