Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of different concentrations of glycerol and guar xanthan on properties of pumpkin oil cake-zein bi-layer film
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of different concentrations of glycerol and guar xanthan on properties of pumpkin oil cake-zein bi-layer film | Аутори: | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Ratarstvo i povrtarstvo | ISSN: | 1821-3944![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 54 br. 1 str. 19-24 | DOI: | 10.5937/ratpov54-11947 | VBS COBISS: | 57143817 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/57143817#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/345031 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.