Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant components and activity of gluten-free crackers based on buckwheat flour
Назив: | Antioxidant components and activity of gluten-free crackers based on buckwheat flour | Аутори: | Sedej, Ivana ; Sakač, Marijana ; Mandić, Anamarija ; Mišan, Aleksandra ; Čanadanović-Brunet, Jasna | Година: | 2011 | Публикација: | ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM | ISSN: | 0250-6807 Annals of Nutrition and Metabolism Претражи идентификатор | Издавач: | S. Karger AG, Španija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 58 str. 26-27 | WoS-ID: | 000298011900060 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/345833 | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.