Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant components and activity of gluten-free crackers based on buckwheat flour
Назив: Antioxidant components and activity of gluten-free crackers based on buckwheat flour
Аутори: Sedej, Ivana ; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  
Година: 2011
Публикација: ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
ISSN: 0250-6807 Annals of Nutrition and Metabolism Претражи идентификатор
Издавач: S. Karger AG, Španija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 58 str. 26-27
WoS-ID: 000298011900060
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/345833
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.