Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Content of Antioxidants, Antioxidant Capacity and Oxidative Stability of Grape Seed Oil Obtained by Ultra Sound Assisted Extraction
Naziv: | Content of Antioxidants, Antioxidant Capacity and Oxidative Stability of Grape Seed Oil Obtained by Ultra Sound Assisted Extraction | Autori: | Malicanin, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2014 | Publikacija: | Journal of the American Oil Chemists Society | ISSN: | 0003-021X![]() ![]() |
Izdavač: | Wiley, Hoboken | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 91 br. 6 str. 989-999 | DOI: | 10.1007/s11746-014-2441-2 | WoS-ID: | 000336404000011 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84903889378 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3444 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/346954 |
Projekat: | Porozni materijali na bazi oksida u zaštiti životne sredine od genotoksičnih supstanci (RS-172018) | M-kategorija: | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.