Резултати
еНаука >
Резултати >
Content of Antioxidants, Antioxidant Capacity and Oxidative Stability of Grape Seed Oil Obtained by Ultra Sound Assisted Extraction
Назив: | Content of Antioxidants, Antioxidant Capacity and Oxidative Stability of Grape Seed Oil Obtained by Ultra Sound Assisted Extraction | Аутори: | Malicanin, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Journal of the American Oil Chemists Society | ISSN: | 0003-021X![]() ![]() |
Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 91 br. 6 str. 989-999 | DOI: | 10.1007/s11746-014-2441-2 | WoS-ID: | 000336404000011 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84903889378 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3444 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/346954 |
Пројекат: | Porozni materijali na bazi oksida u zaštiti životne sredine od genotoksičnih supstanci (RS-172018) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.