Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and antimicrobial potentials of Serbian red wines produced from international Vitis vinifera grape varieties
Назив: Antioxidant and antimicrobial potentials of Serbian red wines produced from international Vitis vinifera grape varieties
Аутори: Radovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir  ; Radovanović, Blaga ; Mihajilov-Krstev, Tatjana  ; Zvezdanovic, Jelena B.  
Година: 2012
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 92 br. 10 str. 2154-2161
DOI: 10.1002/jsfa.5601
WoS-ID: 000305067100020
Scopus-ID: 2-s2.0-84862173932
PMID: 22318878
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1307
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/346970
Пројекат: Biljni i sintetički bioaktivni proizvodi novije generacije (RS-34012)
Razvoj tehnologije proizvodnje crvenog vina i dijetetskih proizvoda iz vina bogatih biološki aktivnim polifenolima sa kardioprotektivnim dejstvima (RS-31020)
Reinforcement of the WBC research capacities for food quality characterization (EU-204756)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

25
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
13
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.