Резултати

еНаука >  Резултати >  Mikroflora und Qualität traditioneller Rohwurst Lemeški Kulen
Назив: Mikroflora und Qualität traditioneller Rohwurst Lemeški Kulen
Microflora and quality of traditional dry fermented sausage Lemeški Kulen
Аутори: Von Vuković, I.; Vasilev, Dragan  ; Saičić, Snežana
Година: 2014
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Издавач: Deutscher Fachverlag GmbH, Frankfurt Main
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 94 br. 8 str. 114-118
Scopus-ID: 2-s2.0-84922855146
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/347029
http://www.fleischwirtschaft.de/fleischwirtschaft/abstracts/pages/Mikroflora-und-Qualitaet-traditioneller-Rohwurst-Lemeki-Kulen_22634.html
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1154
URL: http://www.fleischwirtschaft.de/fleischwirtschaft/abstracts/pages/Mikroflora-und-Qualitaet-traditioneller-Rohwurst-Lemeki-Kulen_22634.html
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.