Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterisation of dietary fibre components in cereals and legumes used in Serbian diet
Назив: | Characterisation of dietary fibre components in cereals and legumes used in Serbian diet | Аутори: | Dodevska, Margarita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 141 br. 3 str. 1624-1629 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2013.05.078 | WoS-ID: | 000326766700008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84884555708 | PMID: | 23870869 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1896 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/349729 |
Пројекат: | Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.