Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterisation of dietary fibre components in cereals and legumes used in Serbian diet
Назив: Characterisation of dietary fibre components in cereals and legumes used in Serbian diet
Аутори: Dodevska, Margarita  ; Đorđević, Brižita  ; Šobajić, Slađana  ; Miletić, Ivanka; Đorđević, Predrag B.; Dimitrijević-Srećković, Vesna  
Година: 2013
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 141 br. 3 str. 1624-1629
DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.05.078
WoS-ID: 000326766700008
Scopus-ID: 2-s2.0-84884555708
PMID: 23870869
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1896
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/349729
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

54
SCOPUSTM
19
PubMed CentralTM
39
OpenCitations
48
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.