Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Characterisation of dietary fibre components in cereals and legumes used in Serbian diet
                
            
            
            | Назив: | Characterisation of dietary fibre components in cereals and legumes used in Serbian diet | Аутори: | Dodevska, Margarita  | 
Година: | 2013 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146   Food Chemistry   Претражи идентификатор | 
Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 141 br. 3 str. 1624-1629 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2013.05.078 | WoS-ID: | 000326766700008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84884555708 | PMID: | 23870869 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1896 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/349729  | 
Пројекат: | Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001) | М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.