Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Characterisation of dietary fibre components in cereals and legumes used in Serbian diet
Naziv: | Characterisation of dietary fibre components in cereals and legumes used in Serbian diet | Autori: | Dodevska, Margarita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2013 | Publikacija: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Izdavač: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 141 br. 3 str. 1624-1629 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2013.05.078 | WoS-ID: | 000326766700008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84884555708 | PMID: | 23870869 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1896 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/349729 |
Projekat: | Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001) | M-kategorija: | 21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.