Резултати

еНаука >  Резултати >  Technological potential of Lactococcus lactis strains as biocontrol agents for cheesemaking
Назив: Technological potential of Lactococcus lactis strains as biocontrol agents for cheesemaking
Аутори: Bukvički, Danka R.  ; Lucia Camprini; Lorenzo Siroli; Hassan H; Filteau, M; Pisano, M.B; Patrignani, F; Fliss, I
Година: 2018
Публикација: 32nd EFFoST International Conference
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/350135
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2903
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.