Резултати
еНаука >
Резултати >
Technological potential of Lactococcus lactis strains as biocontrol agents for cheesemaking
Назив: | Technological potential of Lactococcus lactis strains as biocontrol agents for cheesemaking | Аутори: | Bukvički, Danka R. ; Lucia Camprini; Lorenzo Siroli; Hassan H; Filteau, M; Pisano, M.B; Patrignani, F; Fliss, I | Година: | 2018 | Публикација: | 32nd EFFoST International Conference | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/350135 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2903 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.