Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization and selection of lactic acid bacteria isolated from Petrovac sausage for their potential use as starter cultures

Назив: | Characterization and selection of lactic acid bacteria isolated from Petrovac sausage for their potential use as starter cultures | Аутори: | Savić, Dragiša ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Industrial, medical and environmental applications of microorganisms: current status and trends | Издавач: | Wageningen Academic Publishers, Spain | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-90-8686-243-6, e-ISBN: 978-90-8686-795-0![]() ![]() |
Колација: | str. 261-266 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/352708 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.