Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization and selection of lactic acid bacteria isolated from Petrovac sausage for their potential use as starter cultures
Назив: Characterization and selection of lactic acid bacteria isolated from Petrovac sausage for their potential use as starter cultures
Аутори: Savić, Dragiša  ; Danilović, Bojana  ; Žugić-Petrović T.; Petrović, Ljiljana
Година: 2014
Публикација: Industrial, medical and environmental applications of microorganisms: current status and trends
Издавач: Wageningen Academic Publishers, Spain
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-90-8686-243-6, e-ISBN: 978-90-8686-795-0 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 261-266
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/352708
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.