Резултати

еНаука >  Резултати >  The meatiness of pig carcass sides originating from farms and individual holdings according to the carcass weight and SEUROP standard classification
Назив: The meatiness of pig carcass sides originating from farms and individual holdings according to the carcass weight and SEUROP standard classification
Mesnatost trupova svinja poreklom iz farmskog uzgoja i individualnih gazdinstava zavisno od mase polutki i klasifikacije prema SEUROP standardu
Аутори: Vasilev, Dragan  ; Kovačević, Novak; Karabasil, Nedjeljko  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Parunović, Nenad  
Година: 2015
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 2 str. 85-90
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353508
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1247
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.