Резултати
еНаука >
Резултати >
The meatiness of pig carcass sides originating from farms and individual holdings according to the carcass weight and SEUROP standard classification
Назив: | The meatiness of pig carcass sides originating from farms and individual holdings according to the carcass weight and SEUROP standard classification Mesnatost trupova svinja poreklom iz farmskog uzgoja i individualnih gazdinstava zavisno od mase polutki i klasifikacije prema SEUROP standardu |
Аутори: | Vasilev, Dragan ; Kovačević, Novak; Karabasil, Nedjeljko ; Dimitrijević, Mirjana ; Parunović, Nenad | Година: | 2015 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 56 br. 2 str. 85-90 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353508 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1247 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.