Резултати
еНаука >
Резултати >
Biopreservation of traditional raw milk cheeses with an emphasis on Serbian artisanal cheeses and their historical production
Назив: | Biopreservation of traditional raw milk cheeses with an emphasis on Serbian artisanal cheeses and their historical production | Аутори: | Bulajić, Snežana ; Ledina, Tijana ; Đorđević, Jasna ; Bošković, Marija ; Matović, Violeta; Marković, Radmila ; Baltić, Milan Ž. | Година: | 2017 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Institute of meat hygiene and technology, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. 1 str. 52-61 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1436 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/239751180#izum.si http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/50 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353682 |
URL: | http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/50 | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |