Резултати

еНаука >  Резултати >  Alveograph and bread making quality of wheat dough as affected by added glucose oxidase
Назив: Alveograph and bread making quality of wheat dough as affected by added glucose oxidase
Аутори Vukić, Milan; Hadnađev, Miroslav  ; Tomić, Jelena  ; Mastilović, Jasna  ; Torbica, Aleksandra  ; Grujić, Radoslav
Година: 2013
Публикација: Quality of Life: A Multi-Disciplinary Journal of Food Science, Environmental Science & Public Health
ISSN: 1986-602X Quality of life (Bosnia and Herzegovina) Претражи идентификатор
Издавач: Pan-European University Apeiron Pere Krece 13 Banja Luka 51000 Bosnia & Herzegovina
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 3-4 str. 49-54
DOI: 10.7251/QOL1303049V
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/354679
URL: https://qol-au.com/node/99
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.