Резултати
еНаука >
Резултати >
Alveograph and bread making quality of wheat dough as affected by added glucose oxidase
Назив: | Alveograph and bread making quality of wheat dough as affected by added glucose oxidase | Аутори : | Vukić, Milan; Hadnađev, Miroslav ; Tomić, Jelena ; Mastilović, Jasna ; Torbica, Aleksandra ; Grujić, Radoslav | Година: | 2013 | Публикација: | Quality of Life: A Multi-Disciplinary Journal of Food Science, Environmental Science & Public Health | ISSN: | 1986-602X Quality of life (Bosnia and Herzegovina) Претражи идентификатор | Издавач: | Pan-European University Apeiron Pere Krece 13 Banja Luka 51000 Bosnia & Herzegovina | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 br. 3-4 str. 49-54 | DOI: | 10.7251/QOL1303049V | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/354679 | URL: | https://qol-au.com/node/99 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.