Резултати
еНаука >
Резултати >
The effects of mandatory HACCP implementation on microbiological indicators of process hygiene in meat processing and retail establishments in Serbia
Назив: | The effects of mandatory HACCP implementation on microbiological indicators of process hygiene in meat processing and retail establishments in Serbia | Аутори: | Tomašević, Igor ; Kuzmanović, Jelena; Andjelković, Aleksandra; Saracević, Miroslava; Stojanović, Marija M.; Djekić, Ilija | Година: | 2016 | Публикација: | Meat Science | ISSN: | 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 114 str. 54-57 | DOI: | 10.1016/j.meatsci.2015.12.008 | WoS-ID: | 000370304800008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84955082515 | PMID: | 26735573 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4108 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/354992 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
39
SCOPUSTM
SCOPUSTM
8
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
29
OpenCitations
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.