Резултати

еНаука >  Резултати >  The effects of mandatory HACCP implementation on microbiological indicators of process hygiene in meat processing and retail establishments in Serbia
Назив: The effects of mandatory HACCP implementation on microbiological indicators of process hygiene in meat processing and retail establishments in Serbia
Аутори: Tomašević, Igor  ; Kuzmanović, Jelena; Andjelković, Aleksandra; Saracević, Miroslava; Stojanović, Marija M.; Djekić, Ilija  
Година: 2016
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 114 str. 54-57
DOI: 10.1016/j.meatsci.2015.12.008
WoS-ID: 000370304800008
Scopus-ID: 2-s2.0-84955082515
PMID: 26735573
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4108
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/354992
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

39
SCOPUSTM
8
PubMed CentralTM
29
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.