Резултати

еНаука >  Резултати >  Factors affecting elimination of polycyclic aromatic hydrocarbons from traditional smoked common carp meat
Назив: Factors affecting elimination of polycyclic aromatic hydrocarbons from traditional smoked common carp meat
Аутори: Babić, Jelena  ; Vidaković, Suzana  ; Škaljac, Snežana  ; Kartalović, Brankica  ; Ljubojević, Dragana  ; Ćirković, Miroslav ; Teodorović, Vlado 
Година: 2017
Публикација: 59th International Meat Industry Conference (MEATCON2017)
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 85 str. 1-5
DOI: 10.1088/1755-1315/85/1/012086
WoS-ID: 000418556900086
Scopus-ID: 2-s2.0-85030641008
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1528
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2949
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/355596
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

4
SCOPUSTM
3
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.