Резултати

еНаука >  Резултати >  Utilization of malt, beer, and oil technology by-products in lactic acid fermentation
Назив: Utilization of malt, beer, and oil technology by-products in lactic acid fermentation
Аутори: Pejin, Jelena D.  ; Radosavljević, Miloš S.  ; Pribić, Milana M.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Mladenović, Dragana D.  ; Đukić-Vuković, Aleksandra P.  ; Mojović, Ljiljana V.  
Година: 2017
Публикација: Proceedings of Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies INOPTEP 2017 and XXIX National Conference Processing and Energy In Agriculture PTEP 2017
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Vršac, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-367-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 274-275
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357664
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.