Резултати
еНаука >
Резултати >
Utilization of malt, beer, and oil technology by-products in lactic acid fermentation
Назив: | Utilization of malt, beer, and oil technology by-products in lactic acid fermentation | Аутори: | Pejin, Jelena D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings of Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies INOPTEP 2017 and XXIX National Conference Processing and Energy In Agriculture PTEP 2017 | Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Vršac, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-367-4![]() ![]() |
Колација: | str. 274-275 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357664 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.