Резултати

еНаука >  Резултати >  Composition, microstructure and maturation of semi-hard cheeses from high protein ultrafiltered milk retentates with different levels of denatured whey protein
Назив: Composition, microstructure and maturation of semi-hard cheeses from high protein ultrafiltered milk retentates with different levels of denatured whey protein
Аутори: Guinee, T.P.; Pudja, Predrag; Reville, W.J.; Harrington, D.; Mulholland, E.O.; Cotter, M.; Cogan, T.M.
Година: 1995
Публикација: International Dairy Journal
ISSN: 0958-6946 International Dairy Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 5 br. 6 str. 543-568
DOI: 10.1016/0958-6946(94)00021-G
Scopus-ID: 2-s2.0-0001421735
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/358229
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/86
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

51
SCOPUSTM
40
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.