Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of commercial food grade tannins exemplified in a wine model
Назив: Antioxidant activity of commercial food grade tannins exemplified in a wine model
Аутори: Ricci, Arianna; Olejar, Kenneth J.; Parpinello, Giuseppina P.; Mattioli, Alessia U.; Teslić, Nemanja  ; Kilmartin, Paul A.; Versari, Andrea
Година: 2016
Публикација: Food Additives and Contaminants: Part A
ISSN: 1944-0049 Food Additives and Contaminants Part A: Chemistry Analysis Control Exposure& Risk Assessment Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 12 str. 1761-1774
DOI: 10.1080/19440049.2016.1241901
WoS-ID: 000388957300002
Scopus-ID: 2-s2.0-84992189576
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/359545
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

28
SCOPUSTM
25
OpenCitations
23
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.