Резултати

еНаука >  Резултати >  Raspberry wine fermentation by suspended and immobilized native microflora
Назив: Raspberry wine fermentation by suspended and immobilized native microflora
Аутори: Đorđević, Radovan ; N. Čadež; P. Raspor; Lević, Steva  ; N. Nikićević; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  
Година: 2013
Публикација: Abstract book of the 4th European Yeast Flavour Workshop "Biotechnology for Natural Flavours Production"
Издавач: University of Munich, Freising, Germany, Nemačka
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 14-15
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/362014
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.