Резултати

еНаука >  Резултати >  Poboljšanje tehnološkog postupka proizvodnje integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna
Назив: Poboljšanje tehnološkog postupka proizvodnje integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna
Аутори: Jambrec, Dubravka  ; Psodorov, Đorđe ; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Pestorić, Mladenka  ; Mišan, Aleksandra  ; Sedej, Ivana ; Plavšić, Dragana  ; Nedeljković, Nataša  ; Šarić, Bojana  ;
Година: 2014
Тип резултата: Техничко решење
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/362703
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.