Резултати
еНаука >
Резултати >
Poboljšanje tehnološkog postupka proizvodnje integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna
Назив: | Poboljšanje tehnološkog postupka proizvodnje integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna | Аутори: | Jambrec, Dubravka ; Psodorov, Đorđe ; Sakač, Marijana ; Mandić, Anamarija ; Pestorić, Mladenka ; Mišan, Aleksandra ; Sedej, Ivana ; Plavšić, Dragana ; Nedeljković, Nataša ; Šarić, Bojana ; | Година: | 2014 | Тип резултата: | Техничко решење | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/362703 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.