Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wines
Назив: Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wines
Аутори: Marko Malićanin  ; Bojana Danilović  ; Sandra Stamenković Stojanović  ; Stojan Mančić  ; Miodrag Lazić; Nada Nikolić  ; Karabegović, Ivana T.  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts - Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress - NUTRICON
Издавач: Ohrid, Makedinija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-15-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 155-156
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/362955
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.