Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wines
| Назив: | Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wines | Аутори: | Marko Malićanin |
Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts - Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress - NUTRICON | Издавач: | Ohrid, Makedinija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-4565-15-4 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 155-156 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/362955 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.