Резултати

еНаука >  Резултати >  Fizičke osobine inkapsuliranih polifenolnih jedinjenja namenjenih proizvodnji funkcionalne bele čokolade
Назив: Fizičke osobine inkapsuliranih polifenolnih jedinjenja namenjenih proizvodnji funkcionalne bele čokolade
Physical properties of encapsulated polyphenol compounds intended for the production of functional white chocolate
Аутори: Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Zarić, Danica  
Година: 2017
Публикација: Zbornik radova, 58. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 18-23. jun 2017
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-077-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 255-262
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363146
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.