Results
eNauka >
Results >
Fizičke osobine inkapsuliranih polifenolnih jedinjenja namenjenih proizvodnji funkcionalne bele čokolade
Title: | Fizičke osobine inkapsuliranih polifenolnih jedinjenja namenjenih proizvodnji funkcionalne bele čokolade Physical properties of encapsulated polyphenol compounds intended for the production of functional white chocolate |
Authors: | Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Zarić, Danica | Issue Date: | 2017 | Publication: | Zbornik radova, 58. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 18-23. jun 2017 | Publisher: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje” |
Type: | Conference Paper | ISBN: | 978-86-6253-077-6 Search Idenfier | Collation: | str. 255-262 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363146 | Metadata source: | Migrirano iz RIS podataka | Availability note: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | M-category: | Mp. category will be shown later |
Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.