Results

eNauka >  Results >  Fizičke osobine inkapsuliranih polifenolnih jedinjenja namenjenih proizvodnji funkcionalne bele čokolade
Title: Fizičke osobine inkapsuliranih polifenolnih jedinjenja namenjenih proizvodnji funkcionalne bele čokolade
Physical properties of encapsulated polyphenol compounds intended for the production of functional white chocolate
Authors: Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Zarić, Danica  
Issue Date: 2017
Publication: Zbornik radova, 58. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 18-23. jun 2017
Publisher: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Type: Conference Paper
ISBN: 978-86-6253-077-6 Search Idenfier
Collation: str. 255-262
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363146
Metadata source: Migrirano iz RIS podataka
Availability note: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.