Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality of cream products with the addition of emulsifiers from different sources
Назив: Quality of cream products with the addition of emulsifiers from different sources
Аутори: Pajin, Biljana  ; Radujko, Ivana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Guyra, Julianna ; Omorjan, Radovan ; Beszédes, Sándor; Ikonić, Bojana  
Година: 2010
Публикација: Review of Faculty of Engineering Analecta Technica Szegedinensia
ISSN: 1788-6392 Претражи идентификатор
Издавач: Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2-3 str. 183-188
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363195
URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/38402/1/engineering_2010_002_003.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.