Резултати
еНаука >
Резултати >
Quality of cream products with the addition of emulsifiers from different sources
Назив: | Quality of cream products with the addition of emulsifiers from different sources | Аутори: | Pajin, Biljana ; Radujko, Ivana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Guyra, Julianna ; Omorjan, Radovan ; Beszédes, Sándor; Ikonić, Bojana | Година: | 2010 | Публикација: | Review of Faculty of Engineering Analecta Technica Szegedinensia | ISSN: | 1788-6392 Претражи идентификатор | Издавач: | Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2-3 str. 183-188 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363195 | URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/38402/1/engineering_2010_002_003.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.