Резултати
еНаука >
Резултати >
Contribution of attributes in defining the sensory profile of fresh pepper fruit (Capsicum annuum L.)

Назив: | Contribution of attributes in defining the sensory profile of fresh pepper fruit (Capsicum annuum L.) | Аутори: | Ilić, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal on processing and energy in agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 19 br. 1 str. 44-47 | VBS COBISS: | 263059212 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/263059212#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/364091 |
URL: | http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2015/1821-44871501044P.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.