Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Contribution of attributes in defining the sensory profile of fresh pepper fruit (Capsicum annuum L.)
Naziv: Contribution of attributes in defining the sensory profile of fresh pepper fruit (Capsicum annuum L.)
Autori: Ilić, Zoran  ; Pestorić, Mladenka  ; Belović, Miona  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  ; Torbica, Aleksandra  ; Novaković, Aleksandra  
Godina: 2015
Publikacija: Journal on processing and energy in agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 19 br. 1 str. 44-47
VBS COBISS: 263059212
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/263059212#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/364091
URL: http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2015/1821-44871501044P.pdf
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.