Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of processing treatment on the retention of antioxidative properties of sour cherry syrup
Назив: The effect of processing treatment on the retention of antioxidative properties of sour cherry syrup
Аутори: Petrović, Tanja  ; Pavlović, Jovana; Rajić, Jasmina  ; Paunović, Dragana  ; Stevanović, Snežana  ; Nedović, Viktor  
Година: 2018
Публикација: Abstract book of 4th International Congress Food Quality, Technology and Safety. 23–25 October, Novi Sad, Serbia. p.115
Издавач: Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365394
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.