Rezultati
eNauka >
Rezultati >
The effect of processing treatment on the retention of antioxidative properties of sour cherry syrup
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | The effect of processing treatment on the retention of antioxidative properties of sour cherry syrup | Autori: | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2018 | Publikacija: | Abstract book of 4th International Congress Food Quality, Technology and Safety. 23–25 October, Novi Sad, Serbia. p.115 | Izdavač: | Novi Sad | Tip rezultata: | Konferencijski rad | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365394 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.