Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of sensory properties and levels of trace elements during storage of canned meat products
Назив: Determination of sensory properties and levels of trace elements during storage of canned meat products
Аутори: Stojanović, Branislav; Vasilev, Dragan  ; Stojanović, Zdenka; Parunović, Nenad  ; Janković, Saša  ; Stanojević, Slavoljub; Balaban, Milica; Antić, Vesna  
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 1745-4549 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 3 str. e15278
DOI: 10.1111/jfpp.15278
WoS-ID: 000612110600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85099982679
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:285
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/370532
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2222
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
SCOPUSTM
2
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.