Резултати

еНаука >  Резултати >  Anthocyanins content and composition in the fruits of sweet cherries (Prunus avium L.) infected with Monilinia laxa
Назив: Anthocyanins content and composition in the fruits of sweet cherries (Prunus avium L.) infected with Monilinia laxa
Аутори: Kiprovski, Biljana M.  ; Malenčić, Đorđe R.  ; Boško Borković; Maja Mikulič-Petkovšek; Robert Veberič; Franci Štampar
Година: 2018
Публикација: IV INTERNATIONAL CONGRESS FOOD TECHNOLOGY, QUALITY AND SAFETY
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 76-76
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/370667
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.