Резултати
еНаука >
Резултати >
Anthocyanins content and composition in the fruits of sweet cherries (Prunus avium L.) infected with Monilinia laxa
Назив: | Anthocyanins content and composition in the fruits of sweet cherries (Prunus avium L.) infected with Monilinia laxa | Аутори: | Kiprovski, Biljana M. ; Malenčić, Đorđe R. ; Boško Borković; Maja Mikulič-Petkovšek; Robert Veberič; Franci Štampar | Година: | 2018 | Публикација: | IV INTERNATIONAL CONGRESS FOOD TECHNOLOGY, QUALITY AND SAFETY | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 76-76 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/370667 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.