Резултати

еНаука >  Резултати >  Drying behaviour of dry-fermented sausage Sjenički sudžuk as affected by different environmental conditions
Назив: Drying behaviour of dry-fermented sausage Sjenički sudžuk as affected by different environmental conditions
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Ćućević, N.; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Delić, Jovana  ; Ikonić, Bojana  
Година: 2020
Публикација: Zbornik apstrakata / XXXII Konferencija sa međunarodnim učešćem “Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi - PTEP 2020”, Krupanj, 30.08-04.09.2020.
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-516-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 19-19
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/370966
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.