Резултати

еНаука >  Резултати >  Drying behaviour of dry-fermented sausage Sjenički sudžuk as affected by different environmental conditions
Назив: Drying behaviour of dry-fermented sausage Sjenički sudžuk as affected by different environmental conditions
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Ćućević, N.; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Delić, Jovana  ; Ikonić, Bojana  
Година: 2020
Публикација: Zbornik apstrakata / XXXII Konferencija sa međunarodnim učešćem “Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi - PTEP 2020”, Krupanj, 30.08-04.09.2020.
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-516-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 19-19
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/370966
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.