Резултати
еНаука >
Резултати >
Drying behaviour of dry-fermented sausage Sjenički sudžuk as affected by different environmental conditions
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Drying behaviour of dry-fermented sausage Sjenički sudžuk as affected by different environmental conditions | Аутори: | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Zbornik apstrakata / XXXII Konferencija sa međunarodnim učešćem “Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi - PTEP 2020”, Krupanj, 30.08-04.09.2020. | Издавач: | Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-516-6![]() ![]() |
Колација: | str. 19-19 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/370966 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.