Резултати

еНаука >  Резултати >  The application of autochthonous potential probiotic bacteria Lactobacillus plantarum 564 in fermented sausages production
Назив: The application of autochthonous potential probiotic bacteria Lactobacillus plantarum 564 in fermented sausages production
Аутори: Radulović, Zorica T.  ; Mirković, Nemanja L.  ; Mirković, Milica M.  ; Živković, Dušan M.  ; Stajić, Slaviša B.  ; Paunović, Dušanka D. 
Година: 2017
Публикација: Abstract Book of International Symposium of Animal Science
Издавач: Herceg Novi, Montenegro
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-402-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 28-28
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371918
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.