Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Protein characterisation and antioxidant potential of fresh cheese obtained by kombucha inoculum
Naziv: Protein characterisation and antioxidant potential of fresh cheese obtained by kombucha inoculum
Autori Bjekić, Maja; Iličić, Mirela  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Kanurić, Katarina  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Popović, Ljiljana  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ;
Godina: 2021
Publikacija: Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 71 br. 4 str. 215-225
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2021.0401
WoS-ID: 000735824800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85117414950
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372433
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

4
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.