Резултати
еНаука >
Резултати >
Protein characterisation and antioxidant potential of fresh cheese obtained by kombucha inoculum
Назив: | Protein characterisation and antioxidant potential of fresh cheese obtained by kombucha inoculum | Аутори : | Bjekić, Maja; Iličić, Mirela ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Popović, Ljiljana ; Torbica, Aleksandra ; Tomić, Jelena ; | Година: | 2021 | Публикација: | Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement | ISSN: | 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 71 br. 4 str. 215-225 | DOI: | 10.15567/mljekarstvo.2021.0401 | WoS-ID: | 000735824800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85117414950 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372433 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.