Резултати

еНаука >  Резултати >  Protein characterisation and antioxidant potential of fresh cheese obtained by kombucha inoculum
Назив: Protein characterisation and antioxidant potential of fresh cheese obtained by kombucha inoculum
Аутори Bjekić, Maja; Iličić, Mirela  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Kanurić, Katarina  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Popović, Ljiljana  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ;
Година: 2021
Публикација: Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 4 str. 215-225
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2021.0401
WoS-ID: 000735824800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85117414950
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372433
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.