Резултати

еНаука >  Резултати >  Shelf life study of healthy pork liver pate with added seaweed extracts from Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus and Bifurcaria bifurcata
Назив: Shelf life study of healthy pork liver pate with added seaweed extracts from Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus and Bifurcaria bifurcata
Аутори: Agregan, Ruben; Franco, Daniel; Carballo, Javier; Tomašević, Igor  ; Barba, Francisco J.; Gomez, Belen; Muchenje, Voster; Lorenzo, José M.
Година: 2018
Публикација: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 112 str. 400-411
DOI: 10.1016/j.foodres.2018.06.063
WoS-ID: 000444357200042
Scopus-ID: 2-s2.0-85049526263
PMID: 30131152
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4659
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/373117
Пројекат: INIA (Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria, Spain)Instituto de Investigacion Agropecuaria (INIA) [CPR2014-0128]
CYTED [116RT0503]
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

56
SCOPUSTM
20
PubMed CentralTM
34
OpenCitations
49
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.