Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant activity of hemp protein hydrolysates: effect of protease type and hydrolysis degree
| Назив: | Antioxidant activity of hemp protein hydrolysates: effect of protease type and hydrolysis degree | Аутори: | Hadnađev, Miroslav |
Година: | 2016 | Публикација: | 18th World congress of food science and technology – Iufost 2016 | Издавач: | Institute of Food Science and Technology of Ireland (IFSTI), Irska | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-1-5262-0545-2 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 1519-1519 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/374767 | URL: | http://www.iufost2016.com/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.